top of page
  • animalrescuecanedo

ZONNE-ENERGIE !

En toen was er een ....ZONNE-ENERGIE SYSTEEM en ... nog meer! DANKZIJ VELEN!

Begin april was het materiaal aangekocht voor het zo al zo lang gehoopte zonne-energie systeem. Dat is nu geïnstalleerd en we hebben dus electriciteit!.
En wat ook heel belangrijk is, het water van onze waterbron op 70 meter onder de shelter kan nu met behulp van zonne-energie worden opgepompt. En er is dus geen lucht vervuilende benzine- of diesel generator nodig. Alles is ECO!

Maar er is nog meer goed nieuws. Het gebouwtje, dat is neergezet voor de eerste opvang van puppy's en om kittens zonder moederzorg in leven te houden, is gerenoveerd. Met behulp van professionele vrijwilligers is het dak vernieuwd, is isolatie aangebracht en zijn electriciteits- leidingen en contactdozen aangelegd.

Dank zij u, wat al in het begin is genoemd We kunnen niet genoeg benadrukken dat zonder uw gulle en vele steun de zo ontzaglijk nodige verbeteringen nooit tot stand hadden kunnen komen.

DANK AAN U ALLEN met daarbij in het bijzonder dank aan de stichting Dierennood, die ons als klein project heeft geaccepteerd en daarbij een grote stimulerende rol heeft vervuld. Heel veel waardering daarvoor en daarbij niet te vergeten dat zij een stichting zijn die iedere gedoneerde euro volledig doorstorten zonder enige inhouding van kosten.

We gaan ons nu volop concentreren op de helaas nog steeds zo ontzaglijk noodzakelijke hulp, en op vooral ook steriliseren, voor de zwerfdieren, van wie er nog zovelen (van puppy tot oude hond, van kitten tot oude kat) zijn achtergelaten of zwerven, op straat, in de bossen, in de bergen, in verlaten huizen of schuren of waar dan ook.

15 visualizações0 comentário

Posts recentes

Ver tudo

Kopie van BETAALWIJZEN

1. Via betaalverzoek Tikkie) 2. via do eeeknop op de website (via PayPal (ook mogelijk net een creditcard) 3. Fevchstrreejs 4.

BETAALWIJZEN

1) Via een betaalverzoek (TIKKIE). Betaling gaat via Ideal 2) Via de link GEEF en daarna indrukken van de Doneerknop. U kunt als u wilt ook anoniem blijven. Gebruik van een creditcard is ook mogelijk.

bottom of page