top of page
  • animalrescuecanedo

STERILISATIE: STILSTAAN EN SCHOORVOETEND VOORUITGAAN. DUS ACTIE GEVRAAGD.

Atualizado: 19 de jun. de 2022

STERILISATIE: STILSTAAN EN SCHOORVOETEND VOORUITGAAN - HULP GEVRAAGD

Kijkt u eens naar deze prachtige honden. Dankzij donaties,. het kan zijn ook van u waarvoor dan hartelijk dank, zijn de twee mannetjes gecastreerd.

Zij zijn van een zwervend leven op straat gered door een gezin (gastgezin dus) maar daar konden ze maar korte tijd blijven, want.ze hadden al 2 honden. We hebben besloten om ze over te nemen en ze, wat ons beleid is, meteen hebben laten castreren Beide zijn heel fijne honden om als gezinslid op te nemen en daardoor heel geschikt voor adoptie. Ze zijn nu bij een ander gastgezin met contacten in het buitenland en het gastgezin verzekerde ons dat ze daar geadopteerd kunnen worden.

Als u de vorige publicatie heeft gelezen heeft u hopelijk een goed beeld gekregen van de noodzaak van het bieden van hulp voor sterilisaties/castraties. Meer en meer richten we ons op sterilisatie/castratie van zwerfhonden en - katten (zie foto's van de laatste sterilisatie actie voor katten). Donaties krijgen we binnen zoals in bovengenoemd voorbeeld, maar we willen nog zoveel meer doen.1000 euro ben je zo kwijt bijvoorbeeld aan sterilisatie van 40 zwerfkatten of 25 zwerfhonden.

Je voorkomt daarmee wel het niet te bevatten leed van duizenden zwerfdieren als ze geboren zouden worden.

U kunt helpen door een eenmalig of maandelijks bedrag (vanaf 1 euro) te storten op een daarvoor speciale geopende rekening . NL43 RBRB 0709 9834 84 t.n.v. D.K. Leegwater. o.v.v. Canedo

U kunt ook storten via de ANBI stichting Dierennood, maar dan vanaf 10 euro (eenmalig of per maand). Dit om de administratie niet te zwaar te belasten. Deze stichting houdt niets in, zodat elke gedoneerde euro ook volledig wordt doorbetaald. Het rekening nummer is NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v.Stichting Dierennood o.v.v. KP86/Canedo

Bij voorbaat hartelijk dank

3 visualizações0 comentário

Posts recentes

Ver tudo

1. Via betaalverzoek Tikkie) 2. via do eeeknop op de website (via PayPal (ook mogelijk net een creditcard) 3. Fevchstrreejs 4.

1) Via een betaalverzoek (TIKKIE). Betaling gaat via Ideal 2) Via de link GEEF en daarna indrukken van de Doneerknop. U kunt als u wilt ook anoniem blijven. Gebruik van een creditcard is ook mogelijk.

bottom of page