top of page
  • animalrescuecanedo

Hond bijt man en wat dan....

Lieve Baco,


Ik ken je niet maar je stond een paar maanden geleden in de krant: "Hond valt baas aan". Wat er niet bij stond is hoe vaak jij gezwegen hebt, er stond niet bij vermeld hoelang en wat voor ellende, veroorzaakt door je baas, jij verdragen hebt. De pijn, de angst....het werd jou teveel. Je kon vluchten of terug vechten. Vluchten kon je niet dus je vocht terug en beet.... Zoveel mensen hadden jouw situatie al gemeld bij de dierenbescherming en bij de dierenpolitie maar niemand greep in.... Ze lieten jou bij je baas, waar jij je plas liet lopen zodra hij binnen kwam. Deze keer was jouw emmertje vol. Jij kon niet anders, deze keer vocht jij terug, deze keer beet jij. En dan komt er wel politie.... Ze joegen jou het balkon op, ze probeerden jou te vangen met een vangstok wat niet lukte en tenslotte kreeg jij ook nog enkele stroomstoten. Jij die zo dapper was, jij vluchtte. In een wanhoopsdaad sprong je van het balkon. Uiteindelijk liep je tegen een bekende aan die jou kwispelend kon aanlijnen. Je dacht dat je veilig was maar je was nu "in beslag genomen". Lieve Baco, jij hebt geen stem, maar op de foto schreeuw jij het uit en mijn hart huilt om alle Baco's in deze verrotte wereld. Ik hoopte dat de juiste mensen jouw schreeuw nu wel zouden horen en uit zouden dragen daar waar jij voorheen lijdzaam moest zwijgen. Helaas ben je ingeslapen en je "baas", de veroorzaker van dit drama loopt nog rond.... Rust zacht lieve Baco, run free jongen *Kopiëer en plak (net als ik) als je vindt dat honden als Baco niet zonder meer ingeslapen moeten worden en dat eigenaren die dit gedrag zelf in de hand gewerkt hebben zwaar gestraft moeten worden en geen dieren meer mogen houden. Verder zou de dierenpolitie en dierenbescherming veel eerder in moeten grijpen na dit soort meldingen.


(Bron: Tineke Tinus, Facebook 3 juli 2022)

20 visualizações0 comentário

Posts recentes

Ver tudo

Kopie van BETAALWIJZEN

1. Via betaalverzoek Tikkie) 2. via do eeeknop op de website (via PayPal (ook mogelijk net een creditcard) 3. Fevchstrreejs 4.

BETAALWIJZEN

1) Via een betaalverzoek (TIKKIE). Betaling gaat via Ideal 2) Via de link GEEF en daarna indrukken van de Doneerknop. U kunt als u wilt ook anoniem blijven. Gebruik van een creditcard is ook mogelijk.

Comments


bottom of page