top of page
  • animalrescuecanedo

De sponsor Applicatieteam Smulders BV

EEN.PRACHTIG GEBAAR

Van het Applicatieteam Smulders B.V,. dat zwerfdieren in Noord Portugal heeft gesponsord. Met maar liefst een bedrag van 2000 euro om het vele dierenleed te helpen verzachten. En dat dierenleed bestaat onder andere uit gebrek aan voer, last van parasieten, ziektes, verwondingen o.a. door het drukke verkeer. We proberen de zwerfhonden en - katten zoveel mogelijk te helpen, maar ook door daarnaast bij te dragen aan sterilisaties gericht op het terugbrengen van de enorme overpopulatie en het daarmee gepaard gaande verdere dierenleed in de toekomst. We beseffen heel goed dat we niet alle zwerfdieren in Portugal, laat staan in de hele wereld een leefbaar en, nog mooier, een gelukkig bestaan kunnen bieden. Maar wel een leefbaar bestaan voor elk dier, dat we kunnen opvangen en voorzien van voer, ontworming, vaccinatie en overige medicatie dan wel behandelingen. En niet te vergeten aandacht en liefde. Met de donatie van Applicatieteam Smulders zijn dat er beduidend meer dan een enkele hond of kat met een zwervend bestaan. Daaronder ook de meest kwetsbare groep van puppy's en kittens en niet te vergeten ook oudere honden die op straat zijn gezet en met meer moeite dan gemiddeld moeten zien te overleven Dank voor uw hulp, heel veel dank voor het zo welkome bedrag en het toedragen van een goed hart aan dieren in nood. Namens ARC Canedo, Dick Leegwater

28 visualizações0 comentário

Posts recentes

Ver tudo

Kopie van BETAALWIJZEN

1. Via betaalverzoek Tikkie) 2. via do eeeknop op de website (via PayPal (ook mogelijk net een creditcard) 3. Fevchstrreejs 4.

BETAALWIJZEN

1) Via een betaalverzoek (TIKKIE). Betaling gaat via Ideal 2) Via de link GEEF en daarna indrukken van de Doneerknop. U kunt als u wilt ook anoniem blijven. Gebruik van een creditcard is ook mogelijk.

コメント


bottom of page